Terug

De piekperiode is begonnen. Hierdoor is het drukker dan normaal en kan het zijn dat jouw pakket later word geleverd dan je van ons gewend bent

Steakhouse

Filters

Steakhouse

Steakhouse

Semi-complete gestoomde voedingen voor honden zonder enige toevoeging.

Steakhouse staat voor 100% vlees (spiervlees, orgaanvlees en bot), niets meer en zeker niets minder. De producten bevatten dezelfde hoge kwaliteit vlees als de worsten van MeatLove, maar dan zonder toevoeging van groenten of andere niet-dierlijke producten.Steakhouse maakt natuurlijk gebruik van de beste kwaliteit vers vlees afkomstig van lokale boeren uit de omgeving van Beieren, vlakbij de Oostenrijkse grens. Steakhouse is uniek doordat ze maar van 1 enkele eiwitbron (dus van maar 1 dier, de naamgever) gebruiken daardoor is het bijzonder geschikt om in te zetten bij allergieën of in een eliminatiedieet.. Deze voedingen bevatten eveneens geen toegevoegde vitaminen en mineralen en zijn daardoor enkel compleet mits voldoende afwisseling tussen de verschillende smaken van steakhouse worsten en eventueel aangevuld met groenten.

 

Voordelen van Steakhouse voeding

 • Zachtjes gestoomd in de verpakking zodat voedingsstoffen goed bewaard blijven
 • Ecologisch verantwoorde BPA-vrije verpakkingen
 • Volledig natuurlijk zonder smaak-, geur- of kleurstoffen
 • Géén voorbehandeld vlees, altijd vers
 • Vlees afkomstig van lokale boerderijen uit een regio met prachtige uitgestrekte natuur
 • Steeds één enkele eiwitbron, dus perfect als eliminatiedieet en bij allergieën of intoleranties

 

De gestoomde worsten van Steakhouse

De worsten van Steakhouse zitten dus tjokvol zacht gegaard puur vlees. Ideaal om bijvoorbeeld onder brokken te mengen, maar ook perfect als alternatief voor vers voer, al dan niet aangevuld met groentes. Omdat iedere soort uit één eiwitbron bestaat (met uitzondering van de hert) leent deze voeding zich ook perfect voor het gebruik in een eliminatiedieet of bij allergieën voor bepaalde dierlijke eiwitten.

De gestoomde worsten van Steakhouse zijn verpakt per 600 gram en verkrijgbaar in 5 soorten:

 1. Steakhouse Worst Puur Eend
 2. Steakhouse worst Puur Geit
 3. Steakhouse Worst Puur Hert
 4. Steakhouse Worst Puur Buffel
 5. Steakhouse Worst Puur Kip

 

 

Steakhouse Natvoer / Blik voeding

Steakhouse heeft ook en natvoer lijn / blik voedings lijn. De Steakhouse natvoer lijn is ook zacht gegaard vers vlees voor de hond. Vers Vlees in de meest pure vorm zonder kunstmatige toegevoegde vitaminen of vleesbouilon en natuurlijk zonder vulmiddelen. Dat is de filosofie achter de Steakhouse producten. Steakhouse bestaat uit echt 100% Vlees (spiervleesorgaanvlees). Niets meer en zeker niets minder. Steakhouse maakt natuurlijk gebruik van de beste kwaliteit vers vlees afkomstig van lokale boeren uit de omgeving van Beieren, vlakbij de Oostenrijkse grens. Steakhouse is uniek doordat ze maar van 1 enkele eiwitbron (dus van maar 1 dier, de naamgever) gebruiken daardoor is het bijzonder geschikt om in te zetten bij allergieën of in een eliminatiedieet.De gestoomde worsten van Steakhouse zijn verpakt per 600 gram en verkrijgbaar in 5 soorten:

In de Blikken van Steakhouse zit 410 gram en is verkrijgbaar in 6 soorten:

 1. Steakhouse Blik Puur Paard
 2. Steakhouse Blik Puur Rund
 3. Steakhouse Blik Puur Lam
 4. Steakhouse Blik Puur Geit
 5. Steakhouse Blik Puur Kalkoen
 6. Steakhouse Blik Puur Hert

De blikken van Steakhouse zitten dus ook tjokvol zacht gegaard vlees. Ideaal om bijvoorbeeld onder brokken te mengen, maar ook perfect als alternatief voor vers voer, al dan niet aangevuld met groentes. Omdat iedere soort uit één eiwitbron bestaat (met uitzondering van de hert) leent deze Steakhouse voeding zich ook perfect voor het gebruik in een eliminatiedieet of bij allergieën voor bepaalde dierlijke eiwitten.

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  VoerOnline 9,6 / 10 - 1884 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »