Menu
EUR
 • Hondenvoer
 • Zalmolie hond

  3 Producten
  Toon:
  DailyMeat DailyMeat Zalmolie 500ml
  DailyMeat Zalmolie 500ml
  DailyMeat koud geperste Zalmolie is geschikt voor honden en katten. De zalmolie ...
  €9,99 €8,26
  Excellent Excellent Dog Salmon Oil
  Excellent Dog Salmon Oil
  Excellent Dog Salmon Oil is een hoogwaardige 100% pure zalmolie van superieure k...
  €15,95 €14,63
  Braaaf Braaaf Zalmolie
  -23%
  Braaaf Zalmolie
  Braaaf Zalmolie 500ml is een 100% natuurlijke aanvulling op de dagelijkse voedi...
  €14,95 €12,36 €11,50 €9,50
  Toon 1 - 3 van 3
  Zalmolie hond

  Zalmolie

  De beste Zalmolie is een hoogwaardig koudgeperste zalmolie van verse schotse zalm zonder visolie afkomstig van andere vissoorten. Door de zalmolie op een lage temperatuur te persen blijven alle voedingswaarden in de olie bewaard en behoud de zalmolie een optimale werking. Zalmolie is een smaakvol maaltijd-supplement voor honden, bom vol gezonde Omega-3 vetzuren deze hebben een ontstekingsremmende werking op het lichaam en ondersteunen het immuunsysteem. Vooral de ontstekingsreacties in de huid, nieren en gewrichten worden geremd. En er zit natuurlijk ook Omega-6 vetzuren in deze hebben ook een positief effect op de gezondheid. Het remt de aanmaak van cholesterol en het versterkt het afweersysteem.

  Maar in zalmolie zitten nog meer goede bron van essentiële vetzuren zoals EPA en DHA. In de gewrichten zien we dat EPA de ontstekingsreacties remt die opspelen bij osteoartritis en ook het enzym remt dat verantwoordelijk is voor de afbraak van het gewrichtskraakbeen. Zalmolie is goed voor hart- en bloedvaten. Het houdt gewrichten soepel, zorgt voor een goede conditie van huid en vacht.

  Zalmolie Hond

  Met zalmolie hond of zalmolie met schapenvet voorkom je huidproblemen zoals Jeuk, haaruitval, vlooien, allergie en kale plekken en zorgt het voor een gezonde en glanzende vacht en voor een gezonde huid De zalmolie heeft een positief effect op allergieën gerelateerd aan de huid. Zalmolie geeft ook energie en zorgt voor een betere vertering, dus minder ontlasting en betere voedselopname. Zalmolie hond is uitmate geschikt als honden supplement die actief zijn en regelmatig grote inspanningen leveren zoals sporthonden, reddingshonden, jachthonden en natuurlijk katten met een actief buitenleven. Maar natuurlijk ook geschikt voor iedere andere hond.

  Een zuiver natuurproduct zonder conserveringsmiddelen of kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. DailyMeat Zalmolie word in Nederland geproduceerd en de zalmen komen uitsluitend uit Europa.

  Zalmolie Kat

  Natuurlijk is zalmolie voor katten ook een uitermate gezonde en een smakelijke aanvulling op het voedsel en is rijk aan de essentiële Omega-3 en Omega-6 EPA & DHA vetzuren. DailyMeat zalmolie is pure koudgeperste hoogwaardig zalmolie zonder visolie afkomstig van andere vissoorten. Door de olie op een lage tempreatuur te persen blijven alle voedingswaarden in de olie bewaard en behoud de zalmolie een optimale werking.

  Dailymeat Zalmolie kat draagt op een natuurlijke wijze bij aan prachtige gezonde en glanzende vacht en een gezonde huid, dankzij precies de juiste verhouding van Omega-3 & Omega-6 vetzuren en draagt bij aan een hogere weerstand/ afweersysteem. Zalmolie verminderd ook de kans op hart en bloedvat problemen door het cholesterolgehalte te verlagen. Bij katten is daarnaast wetenschappelijk vastgesteld dat de Omega-3 een positief effect heeft op het voorkomen en herstellen van ontstekingen in de bek en het tandvlees, iets waar vooral katten van middelbare leeftijd last van kunnen hebben. Ook wetenschappelijk bewezen is het gunstige effect van EPA en DHA bij Osteoartritis (OA) bij katten.

  DailyMeat zalmolie voor katten is bij uitstek geschikt voor katten met huid- en vachtproblemen en zorgt voor een glanzende vacht en een gezonde huid. De zalmolie heeft een positief effect op allergieën gerelateerd aan de huid, met name bij katten met een vlooienallergie.  

  Een ideaal voeding supplement voor: vacht- en huidproblemen, darmstoornissen, voedselintolerantie-, verterings-,  worden met dit supplement doeltreffend aangepakt.

  De voordelen van zalmolie

  • 100% natuurlijk product
  • Rijk aan omega-3 & Omega-6 vetzuren
  • En essentiële vetzuren EPA en DHA
  • Verbetert vertering
  • Houdt bloedvaten schoon
  • Gunstige invloed op conditie van hart
  • Betere ontwikkeling van de organen
  • Herstellen van ontstekingen in de bek & tandvlees
  • Sterker immuunsysteem
  • Ideaal voor vacht en huid
  • Kwaliteit tegen scherpe prijzen!

  Visolie

  Het is natuurlijk al heel lang bekend dat een scheutje visolie over het voer als aanvulling op de dagelijkse voeding een positief effect heeft op de gezondheid van kat en hond en raakt gelukig steeds meer ingeburgerd. Visolie bevat onverzadigde Omega-3 & 6 olie, waarvan de vetzuren EPA en DHA een gunstige invloed hebben op het zenuwstelsel, huid en vacht, nieren, hart en het soepel bewegen van je vervoeter. Een pure visolie zoals van dailymeat bevat de juiste verhoudingen van deze vetzuren, waardoor de opname en werking in het lichaam optimaal is.

  Uit veel wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Omega-3 met een hoge concentratie aan EPA en DHA verkregen uit visolie, een ontstekingsremmende en cel versoepelende werking heeft in het lichaam. Hierdoor wordt vocht beter vastgehouden, wat je meteen terugziet in de huidconditie: de huid droogt minder snel uit en ziet er rustiger en gezonder uit. Ook heeft het een positieve invloed op de de nieren, nierfalen is een veel voorkomende klacht bij katten, worden door deze eigenschappen ondersteund.

  Bij katten zijn de symptomen van OA subtieler als bij honden. Je ziet ze meer slapen, minder bewegen, ze springen niet meer zo gemakkelijk op de vensterbank. Daarnaast zijn ze meer naar binnen gericht en ook minder netjes op zichzelf. De vacht wordt minder verzorgd en ook komt het voor dat ze naast de bak poepen, in  plaats van erin. Een doubleblind placebogecontroleerde cross-over studie toonde aan dat katten met OA verbeteren wanneer ze EPA en DHA innemen. De DHA in visolie vertraagt ook de degeneratie van kraakbeen bij artrose. Goed nieuws dus voor de oudere kat.

  Samenstelling DailyMeat Zalmolie: 
  100% Zuivere Zalmolie bevat o.a. Omega-3 en 6 vetzuren en Vit. D

   

  Analyse DailyMeat Zalmolie:
  Eiwit: 0,1% - Vet: 99% - As: 0,1% - Vocht: 0,0% - Omega3: 17% - EPA: 7% - DHA: 10%

   

  Gebruik info: 

  Schudden voor gebruik. Doseren één keer per dag over de hoofdmaaltijd. Er moet altijd vers drinkwater aanwezig zijn.

  De handige fles met pomp maakt het doseren makkelijk.

  Hond / Kat
  Dosering (1 pomp is 2ml)
  Kleine honden en katten
  2 tot 4 ml  (1 tot 2x pomp)
  Middelgrote honden
  4 tot 8 ml  (2 tot 4x pomp)
  Grote honden
  8 tot 12 ml  (4 tot 8x pomp)
   
  Info DailyMeat Voedingssupplementen.
  Dailymeat Voedingssupplementen worden in Nederland geproduceerd en zijn zeer geschikt voor honden en katten met een eliminatiedieet. Daarbij zijn alle supplementen 100% natuurlijk zonder toevoegingen en dus gezond en veilig voor kat en hond. 

  Kortom is de zalmolie erg gezond voor ieder kat of hond jong en oud. Verder is het ook een smakkelijke aanvullig bij de maaltijd die de dieren erg zullen waarderen.

  Houd rekening met voldoende drinkwater. Bewaar Zalmolie Droog, koel en donker. Zalmolie is na opening 3-4 maanden houdbaar

  Merken
  Diersoort
  Geschikt Voor
  Product
  Leeftijdsgroep
  Prijs
  Min Max
  Sluiten
  Kies uw taal
  Kies uw valuta

  Mijn account

  Wachtwoord vergeten?

  Recent toegevoegd

  Totaal incl. btw
  €0,00
  Bestel nog voor €49,00 en de verzending is gratis
  0
  Vergelijk
  Start vergelijking

  Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!