Terug

De piekperiode is begonnen. Hierdoor is het drukker dan normaal en kan het zijn dat jouw pakket later word geleverd dan je van ons gewend bent

Garantie & Klachten

Klachten

Sorrie, sorrie. Soms gaan dingen wel eens fout en dat is niet leuk, zeker niet als jij daar de dupe van bent. Maar een klacht is er natuurlijk om opgelost te worden.

Wat te doen??

 • Wij lossen je klacht graag op en dat lukt het snelste als je contact met ons opneemt. Dat kan op werkdagen van 10.00 tot 18.00u op telefoonnr 0345-848662 of via mail [email protected]
 • Je kunt natuurlijk ook een ticket aan maken via je account. Ga naar mijn account en maak je klacht kenbaar via mijn ticket.
 • Hebben wij je niet naar tevredenheid kunnen helpen? Dan kun je natuurlijk altijd nog je klacht voorleggen aan de geschillencommissie van https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/ Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

   

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  VoerOnline 9,6 / 10 - 1864 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »