Terug

Betaalmethoden

Betaalmethoden:

 

1. iDEAL

Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

 • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
 • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
 • Betalen met iDEAL is bij VoerOnline altijd volledig gratis.

 

2. Creditcard

Je kunt bij VoerOnline betalen met creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards, via een SSL-beveiligde server. Zodra we je betaling ontvangen hebben ontvang je van ons een bevestiging van betaling en nemen we binnen een werkdag contact op om een bezorg afspraak in te plannen. De gemiddelde levertijd is 2 tot 4 werkdagen.

Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

 • Betalen met creditcard betaal je bij VoerOnline Transactiekosten: +1,8%
 • Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

 

4. Bankoverschrijving

Bankoverschrijving houdt in dat je na het invoeren van je bestelling zelf het openstaande orderbedrag op de bankrekening van VoerOnline overmaakt. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer uit je orderbevestiging.

Onze rekeninginformatie is:

VoerOnline
IBAN: NL92KNAB0255827989
BIC: KNABNL2H

Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Zodra we de betaling ontvangen hebben e-mailen we je direct een ontvangstbevestiging en word je pakket verstuurd. De gemiddelde levertijd is 2 tot 4 werkdagen.

Waarom zou ik kiezen voor vooruitbetaling?

 • Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
 • Een order annuleren kan eenvoudig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

5. Achteraf betalen met Klarna 

Betaal het bedrag pas binnen 14 dagen na levering. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een factuur per e-mail van Klarna. In deze mail vind je direct een link om je bestelling te betalen met iDeal. De extra kosten voor de Klarna betaalmethode zijn € 1,95.

 Voor achteraf betalen met Klarna hanteren wij onderstaande voorwaarden:

 • Het factuur- en afleveradres moet gelijk zijn, dit mag geen postbus zijn.
 • Je kunt jouw bestelling wel met Click & Collect bestellen.
 • Je moet 18 jaar of ouder zijn.
 • Wanneer je de bestelling hebt ontvangen dan heb je 14 dagen de tijd om je rekening te betalen.
 • De factuur zal naar je e-mail adres worden verstuurd.
 • Wanneer Klarna de betaling niet accepteert word je automatisch teruggestuurd naar de betaalpagina. Je kan er dan voor kiezen om op een andere manier te betalen.

Is de bestelling geweigerd? Dan kan dit verschillende redenen hebben:

 1. De ingevulde gegevens zijn niet correct.
 2. Het adres is niet herkend of het is niet het adres waarop je woont.
 3. Je hebt nog openstaande facturen. Deze moet je eerst betalen voordat je opnieuw met Klarna kan betalen.
 4. De hoogte van het aankoopbedrag is te hoog waardoor het kredietrisico voor Klarna te groot is.
 5. Indien u niet tijdig betaald is Klarna gemachtigd om hier een boete voor in rekening te brengen. 
 
Klarna bepaalt middels een kredietcheck of je achteraf kunt betalen. VoerOnline.nl heeft hier geen invloed op. Het kan zijn dat uw bestelling door deze kredietcheck wordt afgewezen, in dat geval zult u een annulering terugkrijgen nadat u op "bestelling afronden" hebt geklikt. Bij vragen kunt u contact opnemen met Klarna via
 

 

6. Bancontact - Mister Cash

Bancontact is in België een erg populaire betaalwijze voor webshops. Je kunt via deze service direct online afrekenen, via zijn jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Bancontact is een standaardapplicatie op de kaarten die de Belgische banken uitgeven bij het openen van een rekening. Hierdoor telt Bancontact ruim 15 miljoen kaarthouders, waarvan 90% geschikt is voor online gebruik.

 

7. Belfius

Belfius is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Consumenten met een Belfius-rekening kunnen gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app. Betalingen die gedaan worden via de Belfius Pay Button zijn gegarandeerd en kunnen door de klant niet teruggedraaid worden. Hierdoor is het een zeer geschikte betaalmethode voor webshops en hun klanten, omdat bestellingen direct verwerkt kunnen worden wanneer de betaling voldaan is.

Hoe werkt de Belfius pay button?

Bij een betaling via de Belfius Pay Button kan je de betaling voldoen via internetbankieren of de smartphone app. Bij betaling via de app wordt een QR-code gescand, waarmee de betaalgegevens direct ingevuld worden en de transactie alleen nog maar verstuurd hoeft te worden. Via Belfius Direct Net gebruik je de kaartlezer om de betalingen te bevestigen. Wanneer de betaling bevestigd is, kan de bestelling direct verwerkt worden omdat uitbetaling gegarandeerd is.

 

8. SOFORT Banking

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.

SOFORT Banking is beschikbaar in 8 Europese landen. Hiermee is het de ideale betaalmethode om consumenten over heel Europa te bereiken, waarmee conversies verhoogd worden. SOFORT Banking is beschikbaar in Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Zwitserland, Italië, Spanje, België en Polen. Het werkt met de meeste consumenten banken uit deze landen.

Hoe werkt SOFORT Banking?

Wanneer je kiezen om via SOFORT Banking te betalen, worden ze doorverwezen naar de online bankomgeving van SOFORT Banking. Hier kiezen je jouw land van herkomst en je bank. Je logt in met de gegevens die je ook gebruiken voor je eigen online bankomgeving en krijgen een overzicht van je rekeningen te zien. Daarna kiezen je vanuit welke rekening jij de betaling willen voldoen. Wanneer de betaling is bevestigd, worden je teruggestuurd naar de website. De winkelier ontvangt direct terugkoppeling over de status van de betaling.

 

9.  ING Home'Pay

ING België is een van Belgiës grootste banken. Met Home'Pay hebben ze een toegewijde betaalmethode gemaakt voor hun eigen klanten, zowel consumenten als zakelijke klanten. Met Home'Pay kunnen degene die een Home'Bank of Business'bank online zichtrekening hebben, veilig online betalen, zonder een creditcard nodig te hebben. Ze gebruiken hiervoor hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Omdat betalingen direct vanuit de zichtrekening van de consument voldaan worden, zijn betalingen gegarandeerd wanneer voldaan. Hiermee is Home'Pay veilig en betrouwbaar voor zowel koper als verkoper.

ING België telt 2,5 miljoen klanten die in aanmerking komen voor het onlinebankingproduct en dus ook Home'Pay kunnen gebruiken. Verder kan België een waardevolle toevoeging zijn aan je afzetmarkt: in 2016 zag de Belgische e-commercemarkt een omzet van 9 miljard euro en was het de snelst groeiende e-commercemarkt van Europa. De vooruitzichten voor de komende jaren zijn even positief. Met een volledig aanbod van Belgische betaalmethoden kun je optimaal profiteren van deze groeiende markt.

Hoe werkt ING Home'Pay

Voor consumenten is betalen met Home'Pay erg makkelijk. Ze selecteren de Home'Pay betaalmethode in je winkel of app en loggen dan met de ING Card Reader in op hun Home'Bank of Business'bank omgeving. De verbinding gaat via de beveiligde verbinding van de online bankomgeving en is dus 100% veilig. Ze selecteren de rekening waarmee ze willen betalen en hoeven daarna alleen nog maar de gegevens te controleren en de betaling te autoriseren. Wanneer het proces is afgerond, is betaling gegarandeerd en kan de verkoper dus direct doorgaan met het verwerken van de bestelling.

 

10. KBC/CBC-Betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Klanten kunnen ze niet meer terugvorderen.

Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen, wat conversies verhoogd. Klanten kunnen vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van hun rekening afgehaald wordt, maar winkeliers hoeven hier niet op te wachten, die krijgen direct uitbetaald.

Hoe werkt de KBC/CBC-Betaalknop?

Wanneer klanten de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiezen, selecteren ze vervolgens de eigen bank, KBC of CBC. Klanten worden dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. De klant heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden.

 

11. PayPal

Bij VoerOnline kun je via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, word je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. De extra kosten voor de PayPal betaalmethode zijn Transactiekosten: 0,35 cent + +3,4% van het aankoopbedrag

Als je nieuw bent bij PayPal kun je je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt kun je inloggen met je gebruikersnaam en de betaling bevestigen.

Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna word je bestelling direct verwerkt. Zodra je je bestelling in ontvangst hebt genomen, zal het openstaande bedrag gecrediteerd worden van je PayPal account.

Om te betalen met PayPal doorloop je vanaf het punt waar je de betaalwijze kiest de volgende stappen:

 1. Klik op 'Volgende', hierdoor kom je op de pagina 'Bestelling controleren en versturen'
 2. Nadat je op 'Bevestigen en doorgaan naar PayPal' klikt ontvang je van ons per e-mail een bestelbevestiging
 3. Je wordt doorgeleid naar de betaalomgeving van PayPal
 4. Na afronding van de betaling wordt je teruggeleid naar de VoerOnline website waar je een bevestiging van de betaling ziet
 5. Zodra je bestelling ons magazijn verlaat ontvang je een verzendbevestiging

Als je een bestelling via PayPal betaalt, ontvang je van ons altijd een ontvangstbevestiging met een link naar het PayPal betaalproces. Indien het betaalproces door welke oorzaak dan ook wordt onderbroken, dan heb je met deze link nog drie uur de tijd om de betaling af te ronden. Als de drie uur is verstreken, is betalen helaas niet meer mogelijk. Je bestelling wordt dan automatisch geannuleerd.

Indien je goederen terugstuurt, wordt het bedrag weer bijgeschreven op je PayPal-account of uw bankrekening. Je kunt dit zelf regelen via de PayPal website.

 

Wij accepteren helaas geen andere betaalmethoden zoals VVV bonnen, op afbetaling of middels acceptgiro.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  VoerOnline 9,6 / 10 - 914 Reviews @ Webwinkelkeur
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »