Sluiten

Categorieën

Filters

  Betaalmethoden

  Betalen:

  iDEALGratisVeilig en gemakkelijk online betalen in je eigen internet betaalomgeving.
  BankoverschrijvingGratisJe kunt je aankopen eenvoudig betalen door een bankoverschrijving via Mollie.
  Klarna achteraf betalen€1,99Ontvang nu, betaal over 14 dagen.
  CreditcardGratisWe accepteren MasterCard en Visa.
  Bankcontact/mister CashGratis

  Voor Belgische klanten bieden wij deze populaire betaalmethode.

  KBC/CBCGratisVoor onze Belgische klanten bieden wij ook betaling via de KBC/CBC Bank aan.

   

   

  UITGEBREIDE OMSCHRIJVING BETAALOPTIES:

  1. iDEAL

  Doe je aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan heb je toegang tot iDEAL, de gemakkelijkste manier van betalen op internet.

  Waarom zou je kiezen voor iDEAL?

  • Je betaalt snel, simpel en veilig online via je eigen bank.
  • Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken.
  • Betalen met iDEAL is bij VoerOnline altijd volledig gratis.

   

  2. Creditcard

  Je kunt bij VoerOnline betalen met creditcards van MasterCard en Visa van Nederlandse aanbieders. Het is niet mogelijk om te betalen met een Visa Debit Card, American Express of buitenlandse creditcards, via een SSL-beveiligde server. Zodra we je betaling ontvangen hebben ontvang je van ons een bevestiging van betaling en nemen we binnen een werkdag contact op om een bezorg afspraak in te plannen. De gemiddelde levertijd is 2 tot 4 werkdagen.

  Waarom kiezen voor betalen per creditcard?

  • Betalen met creditcard betaal je bij VoerOnline Transactiekosten zijn gratis
  • Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd.

   

  3. Sepa Bankoverschrijving

  Je kunt je aankopen eenvoudig betalen via een bankoverschrijving (BankTransfer). Indien je voor deze betaalmethode kiest ontvang je van Buckaroo per e-mail alle gegevens om de betaling te kunnen verrichten.

  Let op: de bestelling wordt pas verzonden na de verwerking van je betaling. Indien je kiest voor deze betaalmethode is de levertijd langer dan normaal.

  Vooruitbetaling is niet de snelste manier van betaling. Hou daarom wel rekening met één tot drie werkdagen over boektijd

  Let op: je krijgt een e-mail van Buckaroo en maakt niet meer rechtstreeks over naar VoerOnline

   

  4. Achteraf betalen met Klarna

  In het kort:

  • Betaal achteraf binnen 14 dagen
  • Kleine bijdragen van €1,99 per transactie
  • Aanmaken van account niet vereist
  • Aanvraag krediet is niet nodig
  • Je ontvangt je bestelling voordat je hebt betaald
  • Klarna stuurt je per e-mail betalingsinstructies
  • Selecteer Klarna als betalingsmethode in de check-out

    

  Voor achteraf betalen met Klarna hanteren wij onderstaande voorwaarden:

  • Het factuur- en afleveradres moet gelijk zijn, dit mag geen postbus zijn.
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn.
  • Wanneer je de bestelling hebt ontvangen dan heb je 14 dagen de tijd om je rekening te betalen.
  • De factuur zal naar je e-mail adres worden verstuurd.
  • Wanneer Klarna de betaling niet accepteert word je automatisch teruggestuurd naar de betaalpagina. Je kan er dan voor kiezen om op een andere manier te betalen.

  Is de bestelling geweigerd? Dan kan dit verschillende redenen hebben:

  • De ingevulde gegevens zijn niet correct.
  • Het adres is niet herkend of het is niet het adres waarop je woont.
  • Je hebt nog openstaande facturen. Deze moet je eerst betalen voordat je opnieuw met Klarna kan betalen.
  • De hoogte van het aankoopbedrag is te hoog waardoor het kredietrisico voor Klarna te groot is.
  •  

  Over Klarna

  Klarna is één van de snelst groeiende organisaties in Europa en een toonaangevende, alternatieve betalingsprovider. Klarna’s visie is de koopervaring te vereenvoudigen met een simpele log-out oplossing. Klanten hoeven alleen urgente informatie te verstrekken om hun aankoop te voltooien. Slechts je NAW-gegevens en e-mailadres zijn voldoende. De kern van Klarna’s service is het begrip ‘betaling na levering’, de mogelijkheid om iets te kopen voordat je betaalt. Dit betekent simpelweg een betere winkelervaring voor jou. Want jij bepaalt wanneer betalen het beste voor jou uitkomt, binnen de betaaltermijn van 14 dagen.

  Hoe werkt het?

  We hebben het kopen makkelijker gemaakt met een snelle registratie en afhandeling. Op deze manier kan je overal iets kopen met je telefoon en op een snelle, makkelijke manier betalen.

  Wat zijn mijn betalingsopties?

  Vanaf nu heb je de mogelijkheid om ‘na levering te betalen’, maar het is ook altijd mogelijk om te betalen met creditcard, pinpas of PayPal. Al onze betalingsopties worden getoond op onze betalingspagina in de check-out.

  Hoe werkt betalen na mijn bestellen?

  Zodra je bestelling is bevestigd, ontvang je binnen 2 dagen een e-mail met betalingsinstructie van Klarna. Je hebt hierna 14 dagen de tijd om met credit- of debitcard te betalen zonder extra kosten.

  Heb je vragen over je factuur? Of kun je niet op rekening betalen en weet je niet waarom? Neem dan contact op met de klantenservice van Klarna via tel.nr 020-8082852 of per mail via [email protected]

  Let op! Je Klarna-factuur dient altijd betaald te worden. In geval van retournering of annulering wordt het factuurbedrag teruggestort op je rekening.

   

  5. Bancontact - Mister Cash

  Bancontact is in België een erg populaire betaalwijze voor webshops. Je kunt via deze service direct online afrekenen, via zijn jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Bancontact is een standaardapplicatie op de kaarten die de Belgische banken uitgeven bij het openen van een rekening. Hierdoor telt Bancontact ruim 15 miljoen kaarthouders, waarvan 90% geschikt is voor online gebruik.

   

  6. KBC/CBC-Betaalknop

  De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste bank van België. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden. Via de KBC/CBC-Betaalknop betalen klanten hun online aankopen vanuit hun eigen vertrouwde online bankomgeving. Betalingen worden direct verwerkt en zijn gegarandeerd wanneer voldaan. Klanten kunnen ze niet meer terugvorderen.

  Naast een veilige en gegarandeerde betaalmethode, bieden de KBC en CBC hun klanten de mogelijkheid om bedragen tussen de 50 en 1.250 euro achteraf te betalen, wat conversies verhoogd. Klanten kunnen vervolgens zelf kiezen wanneer het bedrag van hun rekening afgehaald wordt, maar winkeliers hoeven hier niet op te wachten, die krijgen direct uitbetaald.

  Hoe werkt de KBC/CBC-Betaalknop?

  Wanneer klanten de KBC/CBC-Betaalknop als betaalmethode kiezen, selecteren ze vervolgens de eigen bank, KBC of CBC. Klanten worden dan doorgestuurd naar de vertrouwde online bankomgeving, waar de betaalgegevens al klaarstaan. De klant heeft dan de keuze om de betaling te bevestigen met een kaartlezer of door de betaling over te nemen met de app door een QR-code te scannen. De betaling is gegarandeerd zodra bevestigd, waardoor bestellingen direct verwerkt kunnen worden.

   

  AANVULLENDE INFORMATIE

  Veilig online betalen: Online betalingsgegevens zoals iDEAL, Mister Cash of Credit Card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Ogone betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL). SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via het internet. 

  Privacy: De persoonlijke gegevens die wij van je vragen worden alleen gebruikt om jouw bestelling zo efficiënt mogelijk af te handelen. Wij respecteren en garanderen je privacy. Persoonlijke gegevens worden onder geen beding verstrekt aan derden. 

   

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »