Sluiten

Categorieën

Filters

  Retourneren

  Wat zijn de retourvoorwaarden van VoerOnline?

  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Stuurt u de volledige bestelling retour dan krijgt u het volledige orderbedrag inclusief de eventueel gemaakte de verzendkosten van deze order gecrediteerd. Komt slechts een deel van de bestelling retour, dan betalen wij alleen de retour gestuurde producten terug. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,50 per pakket t/m 20kg, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en in gesloten verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

   

  Retouradres

  Magazijn VoerOnline

  t.a.v. Afdeling: RETOUREN VOERONLINE

  Lipsstraat 50 F
  5151 RP Drunen

   

  Let op! zorg ervoor dat je de factuur of pakbon die je hebt ontvangen in de mail met daarop je gegevens mee stuurt met de retour. Alleen dan is het voor ons mogelijk je retour te verwerken.

   

  Hoe retourneren?

  1. ga naar mijn account
  2. Kies mijn bestellingen
  3. Selecteer de te retourneren order
  4. Klik onderaan de order op artikelen retourneren
  5. Maak een selectie van de te retourneren artikelen
  6. Geef eventueel een retour reden op
  7. Klik op verstuur 

   

  Hoe verloopt de retour procedure?

  1. Na het aanvragen van de retour, zullen wij deze binnen 1 of 2 werkdagen bekijken. Indien nodig zal er nog contact met je opgenomen worden.
  2. Op basis van de aanvraag zal deze worden goedgekeurd of afgewezen. Hier krijg je uiteraard bericht van.
  3. Indien goedgekeurd, kan de retourzending worden klaargemaakt en op de gewenste/afgesproken manier worden geretourneerd.
  4. Zodra wij de producten ontvangen hebben worden deze gecontroleerd.
  5. Na deze controle krijg je bericht of de retourzending is goedgekeurd of afgewezen
  6. Afhankelijk van de vervolgactie die je gekozen hebt gaan we het verder voor je afhandelen. Indien nodig nemen we nog contact met je op.

   

  Terugbetaling

  Na ontvangst van de herroeping betalen wij alle ontvangen betalingen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen terug. Heb je verzendkosten aan ons betaald voor je bestelling, en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvang je ook deze verzendkosten van ons terug. Terugbetaling vindt plaats via dezelfde betaalmethode als waarmee je je bestelling betaalde.

   

  Ik heb een beschadigd of incompleet product ontvangen, wat nu?

  Ondanks dat wij alles in werking stellen om elke bestelling netjes, compleet en op tijd te leveren, kan het gebeuren dat er iets mis is met de bestelling.

  Wij vragen je om dit zo snel mogelijk na ontvangst te melden bij onze klantenservice. Wij zorgen er dan voor dat je zo spoedig mogelijk alsnog het gewenste product in goede staat ontvangt.

   

  Wanneer kan ik mijn geld terug verwachten?

  Zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen na ontvangst van de artikelen betalen we alle ontvangen betalingen terug op dezelfde wijze als waarmee je hebt betaald. Heb je verzendkosten aan ons betaald voor je bestelling, en retourneer je de volledige bestelling? Dan ontvang je ook deze verzendkosten van ons terug.

   

  Ik heb met creditcard betaald maar nog geen geld van de retourzending ontvangen, wat nu?

  Wij storten het aankoopbedrag na ontvangst van het artikel, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen vijf werkdagen terug op je creditcard. Dit kan je controleren op het (online) overzicht bij de bank of uitgever van je creditcard.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »