Terug

Nieuwsbrief voorwaarden

Wij gebruiken je e-mailadres alleen met jouw toestemming om je onze nieuwsbrief te sturen. Je kunt op twee manieren toestemming geven: door in de footer van onze website je e-mailadres in te vullen en op “inschrijven” te klikken of door tijdens het bestellen het vakje voor de nieuwsbrief aan te vinken. Na het aanmelden voor de nieuwsbrief wordt het e-mailadres vertrouwelijk verwerkt en niet aan derden verstrekt.

Wij versturen onze nieuwsbrief over het algemeen één keer per week en maximaal twee keer per week. Wij streven ernaar de inhoud van onze (gepersonaliseerde) nieuwsbrief zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van onze abonnees. In het algemeen bevat onze nieuwsbrief de laatste nieuwtjes, leuke acties, aanbiedingen exclusieve kortingscodes en tips & advies over onderwerpen met betrekking tot de gezondheid, voeding van dieren.

Uitschrijven
Je kunt je op elk moment voor onze nieuwsbrief afmelden: klik hiervoor op de link "afmelden", die je onderaan iedere e-mail vindt. Mocht je problemen ondervinden bij het uitschrijven, dan kun je een bericht sturen naar info@voeronline.nl

Lees ook:

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
VoerOnline 9,5 / 10 - 578 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »