Spaarprogramma
0
Sluiten

Categorieën

Filters

  Coronavirus: bezorgvragen

  Belangrijke informatie over het coronavirus en VoerOnline.nl

  Het is momenteel drukker dan normaal. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor. Lees hier onder de meest gestelde vragen.

   

  • Kan mijn verzending vertragingen oplopen?
   Ja, je verzending kan in de huidige situatie helaas vertraging oplopen. Wij doen er alles aan je in deze tijd extra gemak en service te blijven bieden, maar dus soms wat minder snel dan je van ons gewend bent.

   

  • Hoe gaat de bezorging nu in zijn werk?
   We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met onze bezorgpartners hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.

   

  • Kan ik mijn pakketje nog steeds afhalen bij afhaalpunten?
   Ja, je kunt bij bijna alle afhaalpunten van DHL terecht.

   Je kunt vanaf de dag vóór bezorging het moment of de locatie wijzigen. Voor DHL ServicePoints geldt dat uw bestelling 7 dagen voor u bewaard blijft. Na deze termijn wordt je bestelling geretourneerd naar ons magazijn. U ontvangt dan automatisch uw betaalde bedrag terug. Let op! Neem voor het afhalen van uw bestelling altijd een geldig legitimatiebewijs mee.

   

  • Wordt er bezorgd als ik in quarantaine zit?
   Ja, de bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur om fysiek contact te vermijden. Wil je liever een nieuwe afspraak maken? Geen probleem. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

   

  • Kunnen postbezorgers nog werken en pakketjes bezorgen?
   Voorlopig werken wij en onze bezorgpartners gewoon hard door om jouw bestelling te bezorgen. Over mogelijke andere maatregelen in de toekomst houden we je op de hoogte op deze pagina, en in onze mails.

   

  • Blijven jullie aan huis leveren, ook tijdens een lock down?
   Voorlopig blijven we gewoon aan huis leveren. Tijdens een lock down gelden er andere regels die wij op dit moment nog niet kunnen inschatten. Daarvan houden we je op de hoogte op deze pagina, en in onze mails.
  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »