Terug

De piekperiode is begonnen. Hierdoor is het drukker dan normaal en kan het zijn dat jouw pakket later word geleverd dan je van ons gewend bent

Carnilove brokken

Carnilove into the wild is een uitgebalanceerde voeding en volledig graan en aardappelvrij, bevat een hoog vlees gehalte, aangevuld met gezonde wilde bessen en kruiden. De Carnilove brokken zijn zeer smakelijk en daardoor een groot succes bij veel honden

Filters

Carnilove Hond

Carnilove hond, Into The Wild is een natuurlijk hondenvoeding. Carnilove hond heeft een brede spectrum van zorgvuldig geselecteerde verse vlees producten van wilde oorsprong, zoals rendier, eend, fazant, kalkoen, lam, everzwijn en zalm. In alle Carnilove brokken voor de hond zit een vlees aandeel in van 70 tot 75% van wilde oorsprong. Hier door komt de samenstelling van Carnilove brokken komen zeer dicht in de buurt van natuurlijke prooien, zo zorgt Carnilove Into The Wild er voor dat jou hond alle belangrijke aminozuren binnen krijgt.

Carnilove hond Into The Wild zorg er natuurlijk voor dat de hondenbrok een complete maaltijd is door er natuurlijke producten aan toe te voegen zoals bosvruchten, groenten, wilde bessen en kruiden. Dit is een natuurlijke bronnen van belangrijke vitamines, antioxidanten en andere essentiële voedingsstoffen.

 

Carnilove

Carnilove is er natuurlijk hondenvoer gebaseerd op de geschiedenis van de hond maar nog altijd is niet helemaal duidelijk, wanneer de huidige huishond er was. Wat wel duidelijk is, is dat hij van de wolf afstamt. Zijn wetenschappelijke naam is dan ook Canis lupus Familiaris, wat getemde wolf betekent waar ook de naam Carnilove is uit onstaan. Vele wetenschappers denken dat de wolf en de mens ongeveer 15.000 tot 20.000 jaar geleden vriendschappelijk met elkaar om begonnen te gaan en zo ontwikkelde zich de huishond. Uit een studie, waarin het dna van wolven en honden werd vergeleken (verscheen in 1997 in een Science-magazin), blijkt dat de domesticering van de wolf ongeveer 100.000 jaar geleden was. Ter vergelijking met de kat: die kwam pas 3000 tot 4000 jaar geleden voor het eerst bij de Egyptenaren. De hond is daarmee het oudste huisdier van de mens. Hier heeft Carnilove zijn inspiratie ook gevonden en wilden zijn hondenvoeding baseren op de voeding van de Wolf 

Maar hoe ging het in zijn werk? Kwam de wolf bij de mens of kwam de mens bij de wolf? Er is wat voor te zeggen dat de wolf de nabijheid van de mens heeft opgezocht, om wat van de buit mee te krijgen. De mensen begrepen al snel dat ze deze dieren wat konden leren en dat ze zo konden helpen met jagen. Ooit werden waarschijnlijk de eerste welpen van de wolf door de mens grootgebracht. Zo raakten deze wilde dieren steeds meer gewend aan de mens en uiteindelijk werden ze tam. Het is nog niet duidelijk waar de eerste wolven gedomesticeerd werden, maar nieuwe onderzoeken gaan er van uit, dat het is begonnen in Oost-Azië, van waaruit de hond zich heeft verspreid naar Europa en daarna naar Amerika.

 

Geschiedenis Hondenbrokken

Voordat Carnilove brokken werden geïntroduceerd scharrelden honden rond bij een boerderij of aten de honden met de pot mee en werd het menu aangevuld met botten en etensresten. Zeker de oudere generaties onder ons zullen dit nog herkennen. Ze gaven de hond zo nu en dan hart en pens.

Omdat de voeding die honden kregen niet altijd compleet was te noemen, ze kregen immers de etensresten, werden sommige dieren ‘ziek’. Dit kwam omdat ze geen complete voeding kregen waarin voldoende voedingsstoffen zaten. Een complete maaltijd bestaat uit meer dan alleen maar restjes en afval.

Dit heeft geresulteerd dat er in de jaren dertig een professor genaamd Donath kwam met de oplossing: een aanvullende voeding maken die samen met vlees compleet gegeven kon worden, jawel de brok was geboren!

Carnilove brokken zijn samengesteld met aandacht voor de historische continuïteit van het samenleven tussen honden en mensen. De ingrediënten en hun aandeel zijn ontwikkeld volgens het dieet van honden voorafgaand aan de komst van de landbouw, maar de productie is gebaseerd op de nieuwste processen en technologieën. Alle Carnilove brokken zijn graan en aardappel vrij

 

Voedingsadvies Carnilove

Let op het voedingsadvies is ten alle tijden een richtlijn van de fabrikant Carnilove. Carnilove brokken Kunnen droog worden gegeven of bevochtigd met lauw water. Als u het voer voor de eerste keer geeft, geef dan kleinere hoeveelheden van Carnilove, meng het met het vorige voer en verhoog geleidelijk de hoeveelheid Carnilove brokken in het voer. geen enkele hond, pup of kat is hetzelfde wat er voor zorgt dat geen enkele voedingslijn voor de hond hetzelfde is. Heb je een actievere hond dan zul je iets meer moeten voeren en andersom. Zie je dat de hond aan komt dat kun je met stapjes van bijvoorbeeld 10 gram iets minder voeren zie je dat de hond te mager word dan zul je hem ook weer met kleine stapjes van 10 gram bij moeten voeren. De dagelijkse hoeveelheid hangt af van leeftijd, grootte, prestaties en omgeving. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid carnilove hond staat vermeld in een voedingstabel.

 

Lees meerSluiten
Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    VoerOnline 9,6 / 10 - 1864 Reviews @ Webwinkelkeur
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »