✔️ Spaarprogramma
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  contactblok-foto

  Hulp nodig bij het kiezen?

  Wij helpen je graag verder. Chat met onze voedingsdeskundige.

  Sanofor

  Sanofor Veendrenkstof 100% natuurlijk voedingssupplement voor honden en katten. De veendrenkstof bestaat uit de verteringsresten van bloemen, kruiden, grassen en vruchten. Sanofor ondersteunt het immuunsysteem, spijsvertering en reiniging van het lichaam. Sanofor Veendrenkstof wordt gegeven aan verschillende diersoorten voor veel verschille Toon meer

  Merken

  Geschikt Voor

  Prijs

  -
  1 Product
  500ml of 1000ml
  Sanofor Veendrenkstof

  Sanofor Veendrenkstof

  Sanofor is een natuurlijk aanvullend diervoeder ...

  Deliverytime

  Op voorraad
  24,30

  Sanofor Veendrenkstof

  100% natuurlijk voedingssupplement voor honden en katten.

  De veendrenkstof bestaat uit de verteringsresten van bloemen, kruiden, grassen en vruchten. Sanofor ondersteunt het immuunsysteem, spijsvertering en reiniging van het lichaam. Sanofor Veendrenkstof wordt gegeven aan verschillende diersoorten voor veel verschillende doeleinden. Zo wordt Sanofor al meer dan 30 jaar - met groot succes - gegeven aan honden, katten, paarden, runderen, varkens, vogels, sportduiven en vele soorten knaagdieren.

   

  Het uiterlijk van Sanofor is een dik, zwart en klonterig veen. Het is een 100% natuurlijk product uit Zwitserland dat geen verdere bewerkingen heeft ondergaan behalve de toevoeging van water.

   

  Je kunt Sanofor gemengd met het voer geven of gemengd met water in het geval van duiven en vliegduiven.

   

  Hoe werkt Sanofor?

  Door de bijzondere en unieke samenstelling van mineralen en organische stoffen is Sanofor een multifunctioneel voedingssupplement. De stoffen die Sanofor in staat stellen te werken zijn sporenelementen, mineralen, humic acids en silica. humic acids zijn zeer absorberend en binden gifstoffen die vervolgens met de ontlasting worden uitgescheiden. Bovendien ondersteunt humic acids de werking van de lever en bevordert het de voedselopname. Silica versterkt het bindweefsel en stimuleert het immuunsysteem van het dier.

   

  Het is belangrijk dat je bij het gebruik van Sanofor altijd een schone lepel gebruikt.

   

   

  Samenstelling Sanofor

  Multifunctioneel & 100% natuurlijk voedingssupplement voor dieren

  Sanofor is samengesteld uit natuurlijk zuivere turf (99,5%) en lignocellulose (0,5%).

   

  Sanofor© is een veenproduct dat bestaat uit verteringsresten van honderden verschillende bloemen, geneeskrachtige kruiden, grassen en vruchten. Deze planten zijn in de loop van vele jaren in stilstaand water gevallen en naar de bodem gezonken, waarna een langdurig chemisch-biologisch proces de plantenresten heeft veranderd in zwart, klonterig veen. De planten waaruit het is ontstaan ​​bepalen de samenstelling en eigenschappen van dit veen. Daarnaast speelt de locatie waar ons materiaal wordt gewonnen een rol bij de mate van geschiktheid voor medicinale doeleinden en voor bijvoeding van dieren.

   

  Een veensoort komt voor in Oostenrijk en wordt aangeduid als "Subfossiel". Het kenmerk van dit type veen is dat het plotseling bedolven werd onder afzettingen van klei, zand en gesteente. Dit subfossiele veen ligt nu vele meters onder het aardoppervlak. Zoals valt af te leiden uit de plantensoort die het bevat, is dit veen zo'n 7000 jaar geleden ontstaan. Dankzij de continue afsluiting van de buitenwereld wordt dit veen zeer goed omgezet en gerijpt. Bovendien is het zeer zuiver en praktisch kiemvrij.

   

  Aan het veen worden geen chemicaliën toegevoegd, Sanofor© is absoluut een puur natuurproduct. Bovendien wordt het veen gewonnen zonder het landschap te beschadigen.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »