✔️ Spaarprogramma
0
Sluiten

Categorieën

Filters
  contactblok-foto

  Hulp nodig bij het kiezen?

  Wij helpen je graag verder. Chat met onze voedingsdeskundige.

  Amflee

  Amflee Spot-on Kat Bescherm jouw hond of kat met Amflee Spot-on hond of Kat tegen vlooien en teken. De spot-on helpt zowel bij de bestrijding als de preventie van vlooien- en tekeninfestaties bij katten. Het product met Fipronil doodt vlooien binnen 24 uur en teken binnen 48 uur. Je kat is daarnaast tot wel 4 weken beschermt tegen zowel vlooien al Toon meer

  Prijs

  -
  0 Producten

  Geen producten gevonden...

  Amflee Spot-on Kat

  Bescherm jouw hond of kat met Amflee Spot-on hond of Kat tegen vlooien en teken. De spot-on helpt zowel bij de bestrijding als de preventie van vlooien- en tekeninfestaties bij katten. Het product met Fipronil doodt vlooien binnen 24 uur en teken binnen 48 uur. Je kat is daarnaast tot wel 4 weken beschermt tegen zowel vlooien als teken.

  Indicaties & eigenschappen

  • Voor de behandeling en preventie van vlooien- en tekeninfestaties
  • Doodt vlooien binnen 24 uur
  • Werkt tot 4 weken tegen vlooien
  • Doodt teken binnen 48 uur
  • Werkt tot 4 weken tegen de schapenteek
  • Werkt tot 1 week tegen de weideteek/koeienteek en de hondenteek

  Werkzame stof

  • Fipronil

  Toediening

  Amflee Spot-on is alléén geschikt voor uitwendig gebruik. Haal de pipet uit het zakjes en houdt het product rechtop. Draai en trek de dop van de pipet af. Draai de dop om en plaats de achterkant van de dop op de pipet. Duw en draai de dop vervolgens rond op de punt van de pipet om deze te opening. Verwijder daarna de dop van de pipet. Spreid de haren tussen de schouderbladen, totdat de huid van het dier goed zichtbaar is. De punt van de pipet direct op de huid plaatsen en zachtjes in de pipet knijpen tot deze leeg is. De inhoud van de pipet bij voorkeur aanbrengen op twee plaatsen, één aan de basis van de schedel en één 2 – 3 cm verder naar achter.

  Dosering

  Dien op de huid 1 pipet van 0,5 ml toe per dier.

   

  Speciale waarschuwingen voor elke diersoort waarvoor het diergeneesmiddel bestemd is

  Vlooien van huisdieren infesteren vaak de gebruikelijke rustplaatsen, zoals de mand van het dier, tapijten en gestoffeerd meubilair. Deze plekken moeten behandeld worden bij aanvang van de bestrijdingsmaatregelen en in geval van een massale infestatie met een gepast insecticide en door regelmatig stofzuigen. Het diergeneesmiddel voorkomt de aanhechting van teken niet. Als het dier voor de bloostelling aan teken is behandeld, zullen teken binnen de eerste 24-48 uur na de aanhechting gedood worden. Dit vindt in de regel plaats voordat de teek zich vol zuigt. Hierdoor wordt het risico op overdracht van ziekten geminimaliseerd, maar niet uitgesloten. Eenmaal dood, zullen teken van het dier vallen, maar wanneer dit niet gebeurt kunnen teken worden verwijderd door er voorzichtig aan te trekken. Er zijn geen gegevens beschikbaar over het effect van baden en wassen met shampoo op de effectiviteit van het diergeneesmiddel bij katten. Echter, gebaseerd op de gegevens bij de hond, reduceert wekelijks onderdompelen in water gedurende één minuut, de persisterende insecticide werkzaamheid tegen vlooien met één week. Voor optimale behandeling van vlooieninfestaties in huishoudens met meerdere dieren, dienen alle honden en katten te worden behandeld met een passend insecticide. Indien het diergeneesmiddel wordt gebruikt als onderdeel van een behandelingsstrategie tegen door vlooien veroorzaakte allergische dermatitis, is het aanbevolen de allergische patiënt en de andere katten in het huishouden maandelijks te behandelen.

  Voorzorgsmaatregelen

  Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Bewaren in de oorspronkelijke verpakking ter bescherming tegen licht en vocht. Het product niet verwijderen uit de verpakking tot gebruik is vereist. Het product moet ongeveer een uur voor toediening op kamertemperatuur (boven 14°C) gebracht worden. Amflee diergeneesmiddel niet gebruiken na de vervaldatum die is vermeld op de verpakking.

   

  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking

  Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »